LUXE FINCA ALICANTE - PROPIEDADES SINGULARES - MANSIONES - Fincas Rústica
Anuncios particulares gratis , empresa y destacados en página principal consultar                                        anunciese aquí

Se vende finca en las rozas de 15000m2 con casa de dos planta de 80m2 cada una a un precio de choyo 395.000€

            VENDIDA
Finca regadio en Madrid 30.000 mts ver ref 809
Finca rustica de 280has con cabra hispanica
ANUNCISE AQUI.
 Finca en MADRid las rozas 15.000m2 con casa de 160m2 VENDIDA  finca regadio (madrid)  Impresinante Masia (Barcelona)  FINCA EN JAEN  Gran masia para hotel rural (Castellon)  ANUNCIESE AQUÍ
 

Publicar Finca

 


Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /furanet/sites/fincasrusticas.org/web/htdocs/productos_ficha.php on line 19

Warning: number_format() expects parameter 2 to be long, string given in /furanet/sites/fincasrusticas.org/web/htdocs/productos_ficha.php on line 28
 

Luxe Finca Alicante Propiedades Singulares Mansiones

  Contactar con el Anunciante:

Email de Contacto:
info [-arroba-] fincasrusticas.org

Móvil:
(+34) 646 053 783


Persona de Contacto:
Francisco
  Detalles y Observaciones :


______________________________________________________________________
Elche (Alicante) España

Beschrijving woonhuis:

Gebouwd in 1942 als woonhuis annex vee-boerderij.

In 1987 is het huis door de huidige bewoners gekocht en volledig verbouwd, waarbij gelet is op het behoud van enkele karakteristieke elementen zoals de dikke muren (meer dan 50cm.), de binnen-patio, voorheen “corral” en de garage, voorheen stallen.

Op het ruim 7.000 m/2 grote perceel stonden slechts enkele olijfbomen en een naaldboom. Die zijn bewaard gebleven. Op het resterende oppervlak prijken nu honderden sierpalmen en vruchtbomen.

Het huis bestaat uit een entree-hal, een intieme zit –eethoek met open haard (allesbrander), een grote keuken die aansluit op de patio, 6 slaapkamers (waarvan er 2 nu een andere functie hebben) en 2 moderne badkamers, waarvan éen met ligbad.

Via een ruime hal is er toegang tot de zonnige serre van zo’n 60 m/2 die pal op het Zuiden ligt en bestaat uit een moderne kitchenette, een eethoek en een zithoek.

De serre geeft toegang tot een enorm zonneterras (300 m/2), geflankeerd door hoge sierpalmen. Er is een open “cenador” op gebouwd, pal naast het zwembad van 5x10 meter, dat voorzien is van een filter installatie met alle toebehoren.

Het woonhuis is van de zeer ruime garage gescheiden d.m.v. de binnen-patio.

Ruim 300 m/2 ruimte is overdekt met pannedaken

De woning is voorzien van alle gemakken zoals o.a.

• Airco (warm en koud) in het gehele woonhuis
• 3 telefoon-lijnen
• draadloze breedband verbinding op het internet met hot-spot
• thermostaat kranen
• satelliet ontvangst van vele TV kanalen o.a. alle Nederlandse
• toegang tot het perceel en de garagedeur op afstand bedienbaar
• met natuurlijk alle installaties die men in 2007 mag verwachten

Er is een 100 meter lange oprijlaan vanaf de entree van het perceel naar het huis, geflankeerd door sierpalmen en fruitbomen. Bij het huis en de garage zijn ruim voldoende perkeerplaatsen gereserveerd.

Er is jaarlijks een overvloedige oogst aan sinaasappels, citroenen, grapefruit en peertjes, veel te veel voor eigen gebruik.

Omgeving:
Het perceel is gelegen aan het net van ruime ge-asfalteerde hoofdwegen tussen de stad Elche (20 minuten rijden) en de vissershaven, de jachthaven en zandstranden van Santa Pola (20 min.)

In de onmiddellijke omgeving is er een groot ziekenhuis (15 min.), het vliegveld van Alicante (20 min.), 18 holes golflinks (20 min) en veel moderne winkel centra.

Het is een soort delta gebied, dus helemaal vlak, ideaal voor fietsers. Andere sporten die in de onmiddellijke omgeving kunnen worden bedreven zijn: tennis, paardrijden, wandelen, joggen, schaatsen. Ook zijn er vlakbij moderne fitness centra.

De stad Alicante (25 min) biedt alles wat men van een grote moderne stad mag verwachten met een keur aan winkels, restaurants, een jachthaven, boulevards, musea en archeologische schatten.Documenten:
Alle documenten zijn in orde, w.o. natuurlijk de Notariele Akte van eigendom en de cédula de habitabilidad (sluitstuk van alle documenten die in Spanje vereist zijn). Indien daar prijs op wordt gesteld mag de overdracht plaatsvinden onder begeleiding van b.v. een Nederlandse advocaat ter plaatse (info: het Nederlandse Consulaat in Alicante) en/of natuurlijk elke andere adviseur met kennis van zaken.

Reden van verkoop
De huidige bewoners hebben er bijna 20 jaar met veel genoegen gewoond en –gezien de inmiddels gevorderde leeftijd- zoeken zij nu een kleiner onderkomen, in dezelfde omgeving, op loop afstand van winkels. Zij zullen de nieuwe eigenaren graag met raad en daad bijstaan, indien dat op prijs wordt gesteld.

Prijs
De prijs k.k. 895.000 Euros is in overeenstemming met vergelijkbaar onroerend goed in de omgeving. De woning en het perceel kunnen binnen enkele maanden na overdracht leeg en schoon worden opgeleverd.


  Galería de Fotos:
zuidgevel aansluitend op zonneterras  dicht bij zee in rustige landbouwstreek  300M/2 zon terras en zwembad  intieme patio tussen woning en gastenverblijf  
  Otras especificaciones:
Superficie suelo:
326

Localidad:
elche (Alicante)


Habitaciones:
6 Habitaciones

Precio:
Referencia: 1114

 FINCA ESPECTACUALAR A SOLO 5 MINUTOS MADRID: - Metros: 420000   Precio: 4.000.000 Ref: 1992

luxe finca Alicante: - Metros: 326   Precio: 895.000 Ref: 1114
Publicar Finca

Gran finca de caza mayor lindera con granreseva de caza mayor es una finca donde hay grandes trofeos de venado y jabalies

Gran finca de caza mayor lindera con granreseva de caza mayor es una finca donde hay grandes trofeos de venado y jabalies

Gran finca de caza mayor lindera con granreseva de caza mayor es una finca donde hay grandes trofeos de venado y jabalies

ANUNCISE AQUI.